LEAN CUT

LEAN CUT

Hos oss betaler du kun for tiden din klipp tar. Vi jobber LEAN't som betyr at vi har utviklet teknikker som er effektive og av høy kvalitet. Å være effektiv skal ikke gå på bekostning av godt utført håndverk. Noen frisyrer krever presisjon og høy grad av nøyaktighet og dermed også mer tid. Er du usikker på hvilken tid som er riktig for ditt hår og dine ønsker? Ring ønsket avdeling og vi hjelper deg gjerne! 

Tips! Er du usikker på hvilken tid du skal booke? Velg heller for mye tid, du betaler uansett bare for tiden som din klipp tar. Men du sikrer at frisøren har nok tid til det du ønsker. 

NB! Vi klipper barn fra ca 10 års alder, dvs vi klipper de som er store nok til å sitte i våre arbeidsstoler. Dette fordi vårt konsept er å tilby basistjenester som ikke krever ekstra utstyr av ulike slag. Som f.eks ved klipp av de minste barna, pynting av bruder, make-up eller veldig store og fancy fargebehanldinger. Det er fordi vi har rendyrket alle behandlingene og strippet vekk noen av behandlingene du vil finne hos en tradisjonell salong, at vi kan klare å levere gode kvalitetsbehandlinger raskt og effektiv for deg. 

LEAN FRISØR