Vil du være med på å bygge et nytt frisørkonsept?

Vil du være med på å bygge et nytt frisørkonsept?

Vi søker frisører som liker godt håndverk uten dilldall

LEAN Frisør er et konsept hvor kundene bestiller akkurat det de ønsker seg, og dermed får akkurat det de betaler for. En behandling hos LEAN skal oppleves som både smart og effektiv, uten at det går på bekostning av kvaliteten på det ferdige resultatet. Hos oss får kundene godt teknisk håndverk, og kan oppgradere behandlingen dersom de ønsker det. 

 

Vi søker frisører til Barcode og Nydalen 

LEAN har tre salonger. Barcode og Nydalen i Oslo, og på Holmen Senter i Asker. 

Nå søker vi frisører til våre to salonger i Oslo. Vi ser etter deg som er god på faget ditt, og som vil jobbe som frisør og ikke servitør. Hos oss trenger du ikke bruke tiden din på å servere kaffe, vi har selvbetjening!

Dette er bare starten på LEAN-eventyret, og vi skal på sikt skape en kjede. Til rette personer kan vi tilby gode karrieremuligheter, med mulighet for lederstillinger.

 

Dette er unikt med LEAN 

Det unike med LEAN-konseptet er at vi har valgt å fokusere på basis-behandlingene kundene våre faktisk trenger, og perfeksjonert måten vi utfører disse på. Vi har tatt bort alle unødvendige elementer, slik at både frisør og kunde opplever besøket som effektivt og samtidig holder høy faglig standard. Behandlingene vi fokuserer på er klipp, farge, foliestriper, vipper og bryn samt styling og skjegg. 

Frisørene som jobber i salongene våre er effektive, kundeorienterte og tilbyr tjenester av høy kvalitet. Kundene skal selv kunne tilpasse behandlingen sin, og både legge til og ta vekk elementer etter eget ønske. Fleksibilitet og fokus på frisørfaget er derfor viktige nøkkelord i en LEAN-salong.

 

Dette søker vi hos våre frisører 

Vi ønsker oss frisører som liker å jobbe etter tydelige mål og følge en lean-modell. Vi ser etter deg som liker å fokusere på en skikkelig god klipp, uten at du trenger å hente kaffe eller gi lang hodebunnsmassasje ved hver hårvask. Positiv energi og god arbeidskapasitet er også kvaliteter vi er ute etter. 

 

Dette får du hos oss

  • Meget god timelønn
  • Svært god helseforsikring
  • Fleksibelt arbeid 
  • Mulighet for seks timers arbeidsdager
  • Jobbe teknisk på en smart måte
  • Variert belastning i løpet av dagen 
  • Rom for å utvikle deg og vårt LEAN-konsept
  • Mye moro på jobb i et jovialt, inkluderende og uhøytidelig miljø 
  • Du blir i tillegg en del av PÅHÅRET, en stor frisørkjede som gir både trygghet og utviklingsmuligheter
  • Firmahus i Spania

Selv om vi er opptatt av effektivitet, betyr det ikke at du sliter deg ut på jobb. Vi har perfeksjonert vårt håndverk og funnet metoder som gjør at jobben går raskere, og har blant annet selvbetjening på kaffe og kald drikke. Når du slipper å bruke tid på velvære og servering, får du helt enkelt mer tid til å levere en god klipp eller fargebehandling. 

 

Jeg ønsker å søke jobb hos LEAN! 

Skriv noen ord om deg selv og send en mail til charlotte@leanstudio.no. Spesifiser gjerne hvilken salong du kan tenke deg å jobbe i. 

Har du spørsmål kan du alltid ringe Charlotte Vinslo, personalansvarlig i LEAN FRISØR, på 40 06 33 98.

 

LEAN FRISØR