Om oss

Om oss

LEAN Frisør er et smart og skreddersydd konsept for mennesker i travle forretningsmiljøer der "tid er penger", eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk.
Vår LEAN filosofi handler om å ta bort det som ikke gir merverdi for deg som kunde, og sette dine behov i fokus.

Dette innebærer blant annet at vi ikke bruker tid på å servere deg, du går selv å forsyner deg med kaffe, mineralvann eller andre forfriskninger.

Du booker selv time og kan bestille/avbestille inntil en time før avtalt tid. Gjennom "Min profil" kan du legge inn faktaopplysninger, inspirasjonsbilder eller annen informasjon som gjør at frisøren kan være forberedt på dine ønsker og behov, i forkant av timen din.

Våre frisører har gjennomgått et spesielt opplæringsprogram med fokus på smarte tidseffektive behandlinger både innenfor farge, klipp og styling. Vi kompromisser ikke på faglig kvalitet og du som kunde skal være trygg på at du får en perfekt tilpasset frisyre. For å kunne overholde de oppsatte tidene er det derfor viktig at du som kunde møter presis. Forsinkelser vil forskyve timeplanen, noe som igjen går ut over tiden som er avsatt til neste kunde. Våre avbestillingsrutiner gjør at du kan avbestille inntil en time før avtalt tid. Ser du at du ikke rekker å komme presis så ber vi deg heller avbestille og booke ny time, alternativt ringe salongen for å høre om frisøren har ny kunde etter deg.

barcode@leanstudio.no
+47 40 14 70 70

LEAN Studio
Dronning Eufemiasgate 10
0191 Oslo

mandag- onsdag- fredag: kl. 0800 - 1800

tirsdag torsdag: kl. 0800 - 1900

lørdag: kl. 1000 - 1600