LEAN Barcode

LEAN Barcode

BESTILL tid hos LEAN Barcode >>

Du finner oss i DRONNING EUFEMIAS GATE 36 - (siden siden av KIWI) 

SPESIELLE ÅPNINGSTIDER I JULEN:

Julaften Stengt
Romjulen 9-17
Nyttårsaften 10-14

Våre åpningstider:

Mandag 9-17
Tirsdag 9-17
Onsdag 9-19
Torsdag 9-19
Fredag 9-17
Lørdag 10-15

 

Vennlig hilsen gjengen hos 
LEAN Frisør Avdeling Barcode

barcode@leanstudio.no
+47 40 14 70 70

LEAN Frisør
Dronning Eufemias gate 36
0191 Oslo

 

LEAN Barcode

Karoline Salongleder

Karoline er leder for teamet i Barcode. Hun er en erfaren frisør med Mesterbrev som tilleggsutdannelse. Hun er dronningen av foliestriper og elsker klassiske arbeider. Leter du etter en frisør som ikke prater unødvendig, har et glimt i øyet, og har en tørrvittig kommentar på lur – da er hun frisøren for deg.

+ BOOK
Maylen Frisør/ skjeggspesialist

Maylen er en svært erfaren frisør/barberer og er spesialist på herreklipp og skjegg. Hun er skjeggnerden i teamet, og det er ikke så rart når hun eier flere maskiner og sakser enn hele teamet til sammen! Hos Maylen er du alltid i fokus og ikke noe samtaleemne er for stort eller for lite!

+ BOOK
Anine Frisør

Anine er en dyktig og erfaren frisør, som har vært med i LEAN-teamet siden oppstart. Hun er rå på korte klipper, og smarte fargebehandlinger. Anine er en sprudlende jente som alltid møter deg med et smil, og elsker at det koker litt i salongen.

+ BOOK
Gro Frisør

Gro har lang erfaring som frisør og er utdannet Makeup-artist. Hun er en dyktig og effektiv frisør som alltid er klar for nye utfordringer. Hun er imøtekommende og alltid klar for en samtale. Visste du at hun har en indre stand-up komiker?

+ BOOK
John-Arne Frisør

John- Arne er en erfaren og dyktig frisør med stor passion for faget. Han har spesialisert seg innen klipp, både damer og herrer, med en forkjærlighet for kortere trendklipper.

+ BOOK
LEAN FRISØR