LEAN Barcode

LEAN Barcode

BESTILL tid hos LEAN Barcode >>

Du finner oss i DRONNING EUFEMIAS GATE 36 - (siden siden av KIWI) 

Åpningstider i sommer:

Mandag-onsdag-fredag  08-17
Tirsdag 09-17
Torsdag 09-19

Lørdag 15.7 og 22.7 holder vi stengt

 

Våre ordinære åpningstider:

Mandag 8-17
Tirsdag 8-17
Onsdag 8-19
Torsdag 8-19
Fredag 8-17
Lørdag 10-15

 

Vennlig hilsen gjengen hos 
LEAN Frisør Avdeling Barcode

barcode@leanstudio.no
+47 40 14 70 70

LEAN Frisør
Dronning Eufemias gate 36
0191 Oslo

 

LEAN Barcode

Karoline Salongleder

Karoline er leder for teamet i Barcode. Hun er en erfaren frisør med Mesterbrev som tilleggsutdannelse. Hun er dronningen av foliestriper og elsker klassiske arbeider. Leter du etter en frisør som ikke prater unødvendig, har et glimt i øyet, og har en tørrvittig kommentar på lur – da er hun frisøren for deg.

+ BOOK
Maylen Frisør/ skjeggspesialist

Maylen er en svært erfaren frisør/barberer og er spesialist på herreklipp og skjegg. Hun er skjeggnerden i teamet, og det er ikke så rart når hun eier flere maskiner og sakser enn hele teamet til sammen! Hos Maylen er du alltid i fokus og ikke noe samtaleemne er for stort eller for lite!

+ BOOK
Gro Frisør

Gro har lang erfaring som frisør og er utdannet Makeup-artist. Hun er en dyktig og effektiv frisør som alltid er klar for nye utfordringer. Hun er imøtekommende og alltid klar for en samtale. Visste du at hun har en indre stand-up komiker?

+ BOOK
John-Arne Frisør

John- Arne er en erfaren og dyktig frisør med stor passion for faget. Han har spesialisert seg innen klipp, både damer og herrer, med en forkjærlighet for kortere trendklipper.

+ BOOK
Ibrahim Herrefrisør

Ibrahim er en dyktig herrefrisør/ barberer med lang erfaring innen klipp, fade og skjeggtrim! Han er detaljfokusert og brenner for faget! Hos Ibrahim får du topp service, effektivitet og en god opplevelse!

+ BOOK
Katerina Frisør

Katerina er vår nye frisør i teamet. Hun tilbyr både herre- og dameklipp, og liker også godt å jobbe med striper og farge. Hun elsker utfordringer i jobben, er opptatt av å oppgradere sin kunnskap for å kunne foreslå nye trender til sine kunder. Katerina er en åpen og blid person med sans for humor og selvironi!

+ BOOK
LEAN FRISØR