LEAN Lysaker

LEAN Lysaker

BOOK time hos LEAN Lysaker >>

 

ENKELT, EFFEKTIVT OG PRISGUNSTIG

Basis frisørtjenester tilbudt i enkle menyer. Velg selv hva du ønsker akkurat i dag! Du betaler kun for tiden vi bruker, ingen skjulte tillegg.

 

ÅPNINGSTIDER:

Man, tir, ons og fredag 09-17

Torsdag 9-19

Lørdag 9-15

 

Avdeling Lysaker 

lysaker@leanstudio.no
+47 67 10 62 00

LEAN Frisør, avd. Lysaker
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

LEAN Lysaker

Thomas Salongleder/ Frisør

Som kunde hos Thomas merker du fort at han er utrolig kunnskapsrik og kan faget godt. Han er utdannet colourist og har jobbet som hårstylist for flere frisørbrands. Han har også tatt spesialutdannelse innen herreklipp og skjegg/barbering.

+ BOOK
Maria Frisør

Maria drev tidligere egen salong i Sør-Afrika, men kom for noen år siden tilbake til Norge, for å fortsette sin karriere her. Hun er et skikkelig arbeidsjern med god energi og stå-på-vilje! Hun jobber svært effektivt og strekker seg langt for kundene sine. Maria trives godt med både herre- og dameklipp, og er du dame og vil ha en skikkelig god og holdbar føn, booke en time hos Maria neste gang!

+ BOOK
Lisa Frisør

Lisa er en dyktig frisør som jobber med både dame- og herreklipp. Ønsker du råd og veiledning til riktig hårfarge så tilpasser hun en effektiv og skreddersydd LEAN behandling også her. Lisa er en smilende serviceminded og imøtekommende person og du vil alltid føle deg vel i stolen hos henne.

+ BOOK
Paloushe Frisør

Paloushe tar imot både dame- og herrekunder. Hun har ekstra kunnskap på form og klipp av skjegg og utfordrer gjerne sine herrekundene på å bli bevist på sitt ansiktshår og hvordan de kan forme det. Ønsker du perfekte bryn, så er Paloushe det rette valget. Tråding og fjerning av unødvendig ansiktshår har hun lang erfaring med og utfører dette med lett hånd, mens du f. eks sitter med farge eller kur i håret.

+ BOOK
Peshtiwan Lærling

Peshtiwan er under utdanning og trenger derfor foreløpig noe mer tid på behandlingene. Han jobber for det meste selvstendig med sine kunder, men får av og til veiledning i forkant eller underveis, dette for at du skal føle deg trygg på at ting blir riktig, og for at han skal kunne lære og få erfaring.

+ BOOK
Mustafa Frisør

Mustafa er vår nye frisør her i Lysaker- teamet og er en blid og nysgjerrig mann som alltid er klar for en ny utfordring. Han elsker faget, og utfører flotte arbeider både på damer og menn.

+ BOOK
LEAN FRISØR