LEAN Nydalen

LEAN Nydalen

BOOK time hos LEAN Nydalen >>

Salongen er åpen, men grunnet nye tiltak fra regjerningen i dag 23/1 vil vi i en periode ikke kunne tilby skjeggklipp og vipper & bryn. Vi følger nøye med og forholder oss til alle retningslinjer og tiltak gitt fortløpende av myndighetene. 

ENKELT, EFFEKTIVT OG PRISGUNSTIG

Basistjenester tilbudt i enkle menyer. Velg selv hva du ønsker akkurat i dag! Du betaler kun for tiden vi bruker, ingen skjulte tillegg.

 

Avdeling Nydalen

nydalen@leanstudio.no
+47 46400006

LEAN Frisør  
Nydalen Allè 15
0484 Oslo

Mandag, onsdag og fredag: kl. 0900 - 1700
Tirsdag og torsdag : kl. 0900 - 1900
Lørdag : kl. 1000 - 1600 

LEAN Nydalen

Dominika Langbråten Salongleder/Frisør

Dominika er salongleder og faglig ansvarlig. Hun er en svært dyktig og erfaren frisør, med spesialutdannelse innenfor fargebehandlinger, men er også dyktig på herreklipp, skjegg og barbering.

+ BOOK
Alvilde Halstvedt Hovland Frisør

Alvilde er en allsidig og flink frisør, som vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Trenger du råd og veiledning til å finne riktig produkter til håret ditt hjelper hun deg gjerne. Hun er spesialisert i stripebehandling og rå på å få til et naturlig resultat.

+ BOOK
Jasmine Ajrulovska Frisør

Jasmine er en blid frisør med masse overskudd og positiv energi. Hun er faglig allsidig og jobber like godt med både menn og kvinner. Fleksibel og samtidig presis på tid, og du får en skreddersydd behandling, tilpasset dine behov. Flink på styling, moderne klipper og striper med naturlig fargespill.

+ BOOK
LEAN FRISØR