LEAN Studio Barcode

Karoline Salongleder

Karoline er leder for teamet i Barcode. Hun er en erfaren frisør med Mesterbrev som tilleggsutdannelse. Hun er dronningen av foliestriper og elsker klassiske arbeider. Leter du etter en frisør som ikke prater unødvendig, har et glimt i øyet, og har en tørrvittig kommentar på lur – da er hun frisøren for deg.

+ BOOK
Maylen Frisør/ skjeggspesialist

Maylen er en svært erfaren frisør/barberer og er spesialist på herreklipp og skjegg. Hun er skjeggnerden i teamet, og det er ikke så rart når hun eier flere maskiner og sakser enn hele teamet til sammen! Hos Maylen er du alltid i fokus og ikke noe samtaleemne er for stort eller for lite!

+ BOOK
Gro Frisør

Gro har lang erfaring som frisør og er utdannet Makeup-artist. Hun er en dyktig og effektiv frisør som alltid er klar for nye utfordringer. Hun er imøtekommende og alltid klar for en samtale. Visste du at hun har en indre stand-up komiker?

+ BOOK
Ibrahim Herrefrisør

Ibrahim er en dyktig herrefrisør/ barberer med lang erfaring innen klipp, fade og skjeggtrim! Han er detaljfokusert og brenner for faget! Hos Ibrahim får du topp service, effektivitet og en god opplevelse!

+ BOOK
Ariel Herrefrisør

Ariel en en vennlig og profesjonell engelsktalende herrefrisør fra Argentina. Han gjør behandlinger innen klipp og skjegg for menn.

+ BOOK
Katerina Frisør

Katerina er vår nye frisør i teamet. Hun tilbyr både herre- og dameklipp, og liker også godt å jobbe med striper og farge. Hun elsker utfordringer i jobben, er opptatt av å oppgradere sin kunnskap for å kunne foreslå nye trender til sine kunder.

+ BOOK
Alvilde Frisør

Alvilde er tilbake fra barselpermisjon og er klar til å ta imot både "gamle" og nye kunder.

+ BOOK
LEAN FRISØR