LEAN Studio Holmen Senter

LEAN Studio Holmen Senter

BOOK time hos LEAN Studio Holmen Senter >>

 

ENKELT, EFFEKTIVT OG PRISGUNSTIG

Basis frisørtjenester for ungdom og voksne, tilbudt i enkle menyer. Velg selv hva du ønsker akkurat i dag! Du betaler kun for tiden vi bruker, ingen skjulte tillegg.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag til fredag:10-20
Lørdag: 09-18 

Avdeling Holmen Senter

holmen@leanstudio.no
+47 41 33 20 00

Vogellund 6
1394 Nesbru

 

LEAN Studio Holmen Senter

Charlotte Salongleder

Charlotte er frisøren du trenger om du søker gode råd eller har en utfordring med hår og hodebunn. Hun digger smarte fargebehandlinger og gir deg gjerne en nydelig hårvask.

+ BOOK
Henriette Frisør

Henriette er en blid og sosial sunnmøring som er god til å lytte til deg som kunde. Hun er helt rå på farge og klipp og har mye kunnskap om det meste i faget. Hun er ekspert på å se hva kunden kler og elsker å jobbe med mennesker.

+ BOOK
Tove Frisør

Tove er en klassisk frisør med spesiell sans for dame og herreklipp. Hun har lang fartstid og elsker faget sitt. Med sitt sjarmerende vesen vil du garantert trives i stolen hos Tove.

+ BOOK
Martine Frisør

Martine er en erfaren frisør med et behagelig lynne. Hun elsker å klippe og gjør det hun kan for å gi deg den beste opplevelsen. Enten du vil ha en god samtale eller bare sitte å slappe av, så er Martine rette frisør for deg.

+ BOOK
Luisa Frisør

Luisa er en erfaren frisør som gjør det ytterste for å gi deg en god opplevelse. Hun elsker herreklipp og trim av skjegg og gir deg gjerne stylingråd eller en nydelig hodebunnsmassasje.

+ BOOK
Heidi Frisør

Heidi er en svært dyktig frisør som vil gi deg de beste rådene til håret ditt. Hun oser av kunnskap og har stor passion for kreative klipp og fargebehandlinger med det lille ekstra.

+ BOOK
LEAN FRISØR