LEAN Studio Lysaker

LEAN Studio Lysaker

BOOK time hos LEAN Studio Lysaker >>

Merk! Sommerstengt uke 29 og 30 (fra 15 til 27.juli)  

ÅPNINGSTIDER:

Man, tir, ons og fredag 09-17
Torsdag 9-19
Lørdager stengt (gjelder fra og med 22.juni)

ENKELT, EFFEKTIVT OG PRISGUNSTIG

Basis frisørtjenester tilbudt i enkle menyer. Velg selv hva du ønsker akkurat i dag! Du betaler kun for tiden vi bruker, ingen skjulte tillegg.

 

Avdeling Lysaker 

lysaker@leanstudio.no
+47 67 10 62 00

Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

LEAN Studio Lysaker

Thomas Salongleder/ Frisør

Som kunde hos Thomas merker du fort at han er utrolig kunnskapsrik og kan faget godt. Han er utdannet colourist og har jobbet som hårstylist for flere frisørbrands. Han har også tatt spesialutdannelse innen herreklipp og skjegg/barbering.

+ BOOK
Maria Frisør

Maria drev tidligere egen salong i Sør-Afrika, men kom for noen år siden tilbake til Norge, for å fortsette sin karriere her. Hun er et skikkelig arbeidsjern med god energi og stå-på-vilje! Hun jobber svært effektivt og strekker seg langt for kundene sine. Maria trives godt med både herre- og dameklipp, og er du dame og vil ha en skikkelig god og holdbar føn, booke en time hos Maria neste gang!

+ BOOK
Lisa Frisør

Lisa er en dyktig frisør som jobber med både dame- og herreklipp. Ønsker du råd og veiledning til riktig hårfarge så tilpasser hun en effektiv og skreddersydd LEAN behandling også her. Lisa er en smilende serviceminded og imøtekommende person og du vil alltid føle deg vel i stolen hos henne.

+ BOOK
Paloushe Frisør

Paloushe tar imot både dame- og herrekunder. Hun har ekstra kunnskap på form og klipp av skjegg og utfordrer gjerne sine herrekundene på å bli bevist på sitt ansiktshår og hvordan de kan forme det. Ønsker du perfekte bryn, så er Paloushe det rette valget. Tråding og fjerning av unødvendig ansiktshår har hun lang erfaring med og utfører dette med lett hånd, mens du f. eks sitter med farge eller kur i håret.

+ BOOK
Luisa Frisør

Luisa er en erfaren og effektiv frisør som alltid har fokus på å gi deg som kunde den beste frisøropplevelsen.

+ BOOK
LEAN FRISØR